Blog

Biće nam zadovoljstvo da sa vama delimo utiske o našem radu u ”Fortuni”, ali i da vam prenesemo neka naša razmišljanja, stavove, ideje… Za početak, želimo da vas ohrabrimo, podržimo i podstaknemo da svoj emotivni život ne prepuštate samo slučaju.

TRAGAJTE ZA SVOJOM SREĆOM I ŽIVOTNIM ISPUNJENJEM… IMATE NAŠU PODRŠKU !

“FORTUNA” od 1.oktobra ponovo radi od 15 do 19 časova

Obaveštavamo vas da se od 1. oktobra vraćamo na staro radno vreme: 15-19h radnim danima. Slobodno možete da nam se javite na telefon: 011/2686-535 ukoliko vam treba više informacija o radu “Fortune”, ili imate neke nedoumice i slično. U radno vreme možete i da dođete u agenciju, ali savetujemo ipak...

Pročitaj više

Godišnji odmor u “Fortuni”: od 6 -10. septembra

Obaveštavamo vas da “Fortuna” neće raditi od 6. do 10. septembra 2021. godine, radi korišćenja godišnjeg odmora. Do 6. septembra radimo normalno, od 16 do 19h radnim danima, kao i od 10. septembra nadalje. Slobodno dođite! Čeka vas neko od naših savetnika!

Pročitaj više

“Fortuna” bračna agencija i letnja AKCIJA za nezaposlene devojke !

Tokom leta “Fortuna” omogućava BESPLATNO učlanjenje nezaposlenim devojkama do 40 godina starosti! Devojke, ne oklevajte! Ovo vam je šansa za nova poznanstva na osnovu vaših zahteva. Ako želite ozbiljnu, trajnu vezu, brak, porodicu…ne čekajte na slučajne susrete! Napravite prvi, pravi korak! I ne zaboravite…vreme neumitno prolazi. Mislite na vreme o...

Pročitaj više

LETNJE RADNO VREME

Obaveštavamo vas da letnje radno vreme u “FORTUNI” počinje od 1. JULA 2021. godine! Od tada, pa do oktobra, radimo od 16 do 19h radnim danima. Čekamo vas! Vaša “FORTUNA”

Pročitaj više