DRUŽENJE: “Fortuna” proslavlja 33. rođendan !

Dec 11th, 2015

Rođendanska zabava odžaće se u subotu , 16. januara u hotelu “SLAVIJA”.

Od 19.30 do 23.30 časova, družićemo se uz živu muziku, pesmu , igru, rođendansku tortu…u, već tradicinalno veseloj, pozitivnoj atmosferi.

Poziv upućujemo svima koji su bračno slobodni !

“Fotuna” je jedinstvena po tome što okuplja isključivo slobodne osobe.

Možete doći u društvu svojih slobodnih prijatelja, ali ako oni ne mogu ili neće, ne libite se da dođete sami. Nećete sami ostati! Ovo vam je prilika za neformalno druženje,  prilika da upoznate novo društvo, prijatelje…

 Iskoristite šansu za druženje, opuštanje i sjajan provod!

“Fortuna”je osnovana još 1982. godine, kao prvo Udruženje za posredovanje u izboru partnera na našim prostorima.

Ponosni smo na dugovečnost “Fortune” i na činjenicu da smo još uvek najstručniji (psiholog i sociolog stalno zaposleni u “Fortuni”), najpouzdaniji i sa najbrojnijim članstvom!

Ponosni smo što smo uspeli da pomognemo hiljadama slobodnih osoba da prevaziđu usamljenost i samoću, da svom emotivnom životu daju pravi smisao upoznavši, našim posredstvom, nove prijatelje, novo društvo ili odgovarajuću osobu za vezu ili brak!

Pozivamo sve bivše, sadašnje i buduće članove, saradnike i prijatelje Udruženja, a naročito parove koji su se upoznali “Fortuninim” posredovanjem- dođite da uveličate naše i vaše slavlje! Takođe, ko god je u mogućnosti da bude sponsor, ili darodavac lutrije( sa nekim svojim prizvodima, ili uslugama), neka nam se javi.

REZERVIŠITE MESTO ŠTO PRE! Informacije u “Fortuni” lično, ili na tel. 011/2686-535; 3614-351 , od 13 do 19 časova radnim danima.

Adresa: “Fortuna”, Kralja Milana 4b (suteren), BEOGRAD

fortunabrak@yahoo.com

Ljiljana Lepšanović (sociolog) i Nada Jovičić ( psiholog)