Konkretno posredovanje

Osnovna delatnost ”Fortune” je konkretno posredovanje u izboru partnera, ili rad preko upitnika.

Na vama je da što jasnije i iskrenije popunite naš upitnik (lično u Udruženju, ili vam ga dostavljamo običnom ili elektronskom poštom) i priložite najmanje dve različite fotografije (što vernije sadašnjem izgledu).

* Sledi razgovor, zajednička analiza odgovora iz upitnika, sa nekim od zaposlenih u ”Fortuni”, a u cilju dobijanja jasnije slike o vama i vašim očekivanjima, kao i procena/prognoza mogućnosti buduće saradnje.

Nakon toga se učlanjujete.

* Po učlanjenju, stručni tim ”Fortune” vrši obradu i analizu upitnika, i u roku od nedelju dana, ako se drugačije ne dogovorimo, dobijate prvi predlog.

* Tokom članstva predlažemo vam odgovarajuće osobe (predlozi), poštujući kako vaše zahteve, tako i zahteve predložene osobe, u što većem procentu… Napominjemo da ste uvek pitani za konkretno poznanstvo ( predloge dobijate jedan po jedan).

* Na uvid dobijate upitnik i fotografije predložene osobe, lično u Udruženju ili putem E-maila, ako se tako dogovorimo. Na osnovu toga se izjašnjavate da li ste zainteresovani da tu osobu upoznate.

Napominjemo da se deo upitnika (popunjena pristupnica) sa vašim ličnim podacima ne daje nikome od članova na uvid!

Takođe vas upozoravamo da ste i vi u obavezi da poštujete tajnost podataka o drugim članovima i da ih ne iznosite u javnost ! /vidi PRISTUPNICU/

* Osnovni princip našeg posredovanja je: mi predlažemo, vi odlučujete da li predloženu osobu želite da upoznate ili ne!

Drugim rečima, ne morate da prihvatite svaki predlog (čak ni u slučaju kada je druga strana dala svoj pristanak za poznanstvo…)

Ponuđen i odbijen (sa vaše ili druge strane) predlog, ne računa se kao kontakt.

* Samo u slučaju kada su obe osobe saglasne da se upoznaju, na osnovu onoga što su saznale jedna o drugoj iz upitnika, dolazi do razmene brojeva, najčešće mobilnih telefona i, samim tim, do kontakta – poznanstva!