Članarina

Članarina za za članove iz Srbije iznosi 8000 dinara.

Može se platiti u celosti, ili u ratama (dve do tri mesečne rate).

Članarina vazi do ostvarenja 6 konkretnih poznanstava i nije vremenski ograničena. Vreme trajanja članarine je individualno i zavisi od niza faktora (predočenih u pristupnom razgovoru) /vidi PRISTUPNICU /

Pojedini članovi ostvare predviđen broj kontakata -poznanstava za kraći period, neki za duži period, nekima se dogodi da i   prvo poznanstvo bude uspesno i preraste u trajnu vezu ili brak,a neki obnavljaju clanarinu(cak i vise puta) i imaju po 12 i vise kontakata posredstvom nas .
Nase iskustvo nam govori da u traganju za srodnom dusom pravila nema,kao i da je vreme  trajanja članarine u proseku nesto duze od godinu  dana.

 Clanarina za clanove iz inostranstva iznosi 200 e (dinarska protivrednost) i vazi za period dok se ne ostvari 6 kontakata.
Postoji mogucnost uplate 100 e za ostvarenje 3 kontakta.

Clanarina za clanove iz bivsih  Jugoslovenskih republika iznosi 80 e za 3 kontakta.

 

”Fortuna” povremeno sprovodi određene akcije (povećan broj kontakata ili smanjenje iznosa članarine) za pojedine kategorije potencijalnih članova, u cilju povećanja motivisanosti za učlanjenje, i veće dostupnosti naših usluga. /vidi AKCIJA i AKTUELNO/

Takodje,strucni tim,posle obavljenog razgovora sa potencijalnim clanom,zavisno od nj.individualne situacije i sa stanovista mogucnosti rada,  moze dati predlog dinamike placanja clanarine.