Aktuelno

BESPLATNO UČLANJENJE ZA NEZAPOSLENE DEVOJKE do 45 godina !

Akcija u okviru našeg projekta „Od singl statusa do porodice“ namenjena mladim nezaposlenim devojkama, koje žele da zasnuju porodicu i ostvare se kao majke, a imaju problem u pronalaženju odgovarajuće osobe za brak.
Budući da žene imaju „biološki časovnik za rađanje“ , naša želja je da im u tome, na vreme, pomognemo.
Pozvati se na ovu informaciju!

POVOLJNIJE UČLANJENJE ZA PENZIONERE

POZOVITE SE NA OVU OBJAVU I ZA SVE DETALJE OKO POVOLJNIJEG UČLANJENJA PITATI U AGENCIJI!

Da budemo bliže i da nas bude više

Projekat je zamišljen kao promocija (pre svega, medijska, ali i svaka druga) „Fortune“, tj. osnovnih ciljeva i na njima zasnovanog rada našeg Udruženja.

Osnovni cilj naše delatnosti jeste prevazilaženje otuđenosti , samoće i usamljenosti, sve više izraženih u našem društvu, kao i ukazivanje na vrednost i značaj partnerskog života – braka i porodice , kako za pojedinca, tako i za društvo u celini.

Jer, svaki čovek koji je u kvalitetnoj emotivnoj vezi, a to i jeste cilj našeg posredovanja, je emotivno ispunjen i zadovoljan, a samim tim i zdraviji, srećniji, uspešniji…
Takođe, naše bračno posredovanje konkretno doprinosi, kada je u pitanju mladja populacaja, povećanju nataliteta i borbi protiv bele kuge koja vlada u našem društvu.

Adekvatnija promocija i predstavljanje – marketinška propaganda našeg Udruženja u medijima i na internetu, doprinela bi, pre svega, upoznavanju većeg broja ljudi sa našom delatnošću, a samim tim i na razbijanju i prevazilaženju postojećih predrasuda vezanih za upoznavanje posredstvom nas ( koje i dalje, nažalost, postoje kod ne malog broja ljudi) već i širenju shvatanja da nije sramota, niti lični poraz, zatražiti ovakvu stručnu, institucionalizovanu pomoć radi prevazilaženja samoće i upoznavanja odgovarjuće osobe za emotivnu vezu ili brak.

Svaka vaša pomoć u realizaciji ovog projekta, bilo u smislu saveta, predloga kako doći do odredjenih donacija (jer članarina od koje se finansiramo nije dovoljna za to) nam je dobrodošla!