Uslovi učlanjenja

“Fortuna” radi po principu članstva koje je dobrovoljno.

Svojim članstvom u “Fortuni” sebi pružate dodatne mogućnosti, pored onih koje već imate, manje ili više u svakodnevnom životu, za nova, ozbiljna poznanstva, a sve u cilju upoznavanja odgovarajuće osobe za trajnu vezu ili brak

UČLANJENJE BI TREBALO DA BUDE VAŠA LIČNA ODLUKA!

Odluka motivisana, pre svega, željom za unapređenjem sopstvenog emotivnog života, da sebi, i na ovaj, način date šansu da ostvarite nova poznanstva sa osobama koje, verovatno, nikad i ne biste upoznali, da se niste učlanili u “Fortunu”…
Zato, motiv učlanjenje u “Fortunu”, za sve slobodne i same, trebalo bi da bude upravo želja da slobodni i sami više ne žele da budu!
U skladu sa tim motivom je i cilj učlanjenja u „Fortunu“, a to je mogućnost da se upozna ona prava, odgovarajuća osoba za ozbiljnu, kvalitetnu emotivnu vezu pri čemu je oblik veze (povremeno viđanje, trajna veza ili brak), uglavnom, stvar dogovora.

Postoje određeni USLOVI I PRAVILA UČLANJENJA, postavljeni od samog osnivanja „Fortune… (vidi PRISTUPNICU)
Tokom vremena nisu mnogo menjana i poštovana su u našem radu sve ovo vreme… To sigurno, između ostalog, doprinosi i ovako dugom trajanju.

ČLAN MOŽETE POSTATI AKO STE:

  1. punoletni
  2. bračno slobodni
  3. psihofizički zdravi
  4. heteroseksualno orijentisani

PRE SVAKOG UČLANJENJA SE OBAVI RAZGOVOR sa potencijalnim članom na osnovu popunjenog upitnika, u kome se predoče mogućnosti rada (da li ima, ili nema, nekih otežavajućih okolnosti ili situacija koje će usporiti posredovanje).

Posle tog razgovora odlučujete da li ćete se učlaniti.

Ukoliko upitnik stigne običnom ili elektronskom poštom, razgovor možemo obaviti i telefonom, do vaše prve mogućnosti za lični dolazak.

VAŽNA NAPOMENA

OBAVEZNO PROČITATI PRE UČLANJENJA!

U Udruženje “Fortuna“ se učlanjujete svojom svesnom odlukom, nakon popunjavanja upitnika i razgovora sa savetnikom.
Napominjemo da mi, i pored najbolje volje, ne možemo predvideti kako će i kojom brzinom teći naše posredovanje u vašem slučaju.

Više od četiri decenije posredujemo stručno, odgovorno, korektno i mnogima smo pomogli da upoznaju svoju srodnu dušu, ali ne možemo da garantujemo da će tako biti i u vašem slučaju, jer, kao što i sami znate, u domenu emotivnog života nema garancija…

Molimo vas da ovo imate u vidu, kako bismo izbegli eventualne neprijatne situacije,

jer u slučaju da se predomislite i odlučite da se svojevoljno iščlanite, UPLAĆENU ČLANARINU, kao pristup Udruženju, NE VRAĆAMO.

Sve ovo piše i u Pristupnici koju potpisujete prilikom učlanjenja.